У лоукоста Wizz Air в Україні залишилося лише 2 літаки, відкриття львівської бази відкладається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У лоукоста Wizz Air в Україні залишилося лише 2 літаки, відкриття львівської бази відкладається

Фондовий ринок
2852
Флот авіакомпанії Wizz Air Україна скоротився до двох літаків.
Літак, який повинен був базуватися у Львові, авіакомпанія повернула в парк материнської авіакомпанії. Раніше компанія повернула Wizz Air Hungary свій літак з донецької бази.
Компанія залишає два літаки на своїй київській базі.
Прес-служба Wizz Air Україна повідомляє, що відкриття львівської бази, заплановане на 30 квітня, відкладається на невизначений термін – до нормалізації ринкової ситуації. “Ми спостерігаємо значний спад попиту подорожі до/з України. Ми сподіваємося, що така ситуація є тимчасовою і повернемося до колишніх обсягів, як тільки пасажирський попит відновиться. Зараз ми змушені реагувати на ситуацію зміною нашої маршрутної мережі і скороченням потужностей”, – пояснив генеральний директор авіакомпанії Акош Буш.
Внаслідок цього тимчасово відкладений запуск шести нових маршрутів зі Львова до Барселони, Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіву, Риму і Валенсії. Рейси до Дортмунду, Мілана і Венеції будуть виконуватися.
Крім того, два рейси з Києва – до Софії (з 2 травня) і Вільнюсу (з 30 квітня), а також рейс Харків-Кутаїсі (з 1 травня) також тимчасово призупинені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас