Сепаратисти "оголосили"про створення Одеської народної республіки - в соцсети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сепаратисти "оголосили"про створення Одеської народної республіки - в соцсети

Кримінал
2516
Одеський “Антимайдан” оголосив Одеську область “Одеською народною республікою” і закликав жителів міста блокувати рух транспорту в Одесі.
Відповідний заклик опубліковано на сторінці “антимайдан” у соціальній мережі та на їх сайті. “Від сьогодні Одеська область оголошується Одеською народною республікою, де влада належить тільки народу, що проживає на її території”, – сказано в заяві.
Також антимайданівці закликали жителів міста блокувати дорожній рух в Одесі. Вони створили карту на сервісі “Яндекс”, де позначили 153 точки – пішохідні переходи, на яких одесити повинні перебувати, щоб перекрити рух транспорту. З повідомлення не ясно, коли саме це планується робити – 16 або 17 квітня.
“О 16.00 Одеса повинна встати! Буквально! Ваше завдання в означений час (16.00) блокувати зазначені на карті транспортні розв’язки своїми машинами, пішоходи – виходьте на “зебри” і стійте там. Створюйте максимальну кількість заторів по всьому місту”, – сказано в заклику.
При цьому антимайданівці хочуть повністю заблокувати рух для всіх видів транспортних засобів, крім карет “швидкої допомоги”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас