У тролейбусах Криму влаштували рублеву обираловку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У тролейбусах Криму влаштували рублеву обираловку

Особисті фінанси
4207
Підприємство «Кримтролейбус» продає квитки, на яких ціни в рублях перераховані за завищеним коефіцієнтом.
На підприємстві пояснили, що через динамічні зміни коефіцієнта перерахунку цін на рублі просто не встигли реалізувати квитки, на яких вказана вартість 5 рублів (розраховано за курсом 4).
Щотижнева зміна кримською владою коефіцієнта перерахунку цін на рублі призвела до того, що на замовлених в друкарні на місяць квитках (більше 1 млн. штук) тепер значиться помилкова ціна.
«Коли раніше був коефіцієнт гривні до рубля 3,8 ми рівнялися на нього і, природно, замовили квитки, де одна ціна 1,25 грн, а друга – 5 рублів. Оскільки коефіцієнт щотижня змінюється, ми не в силах переробляти ці квитки. Ми зробили замовлення і квитки реалізуємо, тому що їх не можемо викинути. Ми поспішили робити ціну в рублях», – пояснили в адміністрації підприємства.
У «Кримтролейбусі» додали, що надалі планують замовляти квитки і проїзні, де значиться ціна лише в гривнях.
«Поки ці квитки у нас будуть ходити, і це не означає, що вони будуть коштувати 5 рублів, просто друга ціна помилкова. Неможливо такі деталі прорахувати. Нам дали розрахунки в Мінфіні, що буде коефіцієнт 3,8, а він знизився. Поки що будемо замовляти квитки і проїзні з вартістю в гривнях, поки все не стабілізується», – сказали на підприємстві.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас