ЄБРР готовий збільшити фінансування проектів України до 600 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР готовий збільшити фінансування проектів України до 600 млн євро

Кредит&Депозит
285
Європейський банк реконструкції та розвитку готовий збільшити фінансування енергетичних та інфраструктурних проектів України.
Про це йшлося на зустрічі української делегації з керівництвом банку, повідомили в прес-службі Міністерства фінансів України.
Під час зустрічі учасники обговорили поточну співпрацю і домовилися про розгляд портфеля ЄБРР в Україні в частині розширення інвестиційних проектів.
Сторони домовилися про прискорення реалізації проектів з великим ступенем готовності, зокрема муніципальних проектів і проектів в енергетичній галузі.
Зокрема, обговорювалися проекти будівництва метрополітену в Дніпропетровську, Харкові на загальну суму близько 600 млн євро, модернізація інфраструктури теплопостачання у Донецькій області на суму 20 млн євро і реалізація зведеної програми підвищення безпеки АЕС України на суму 600 млн євро.
З керівництвом ЄБРР укладено договір про надання технічної допомоги фінансовому і банківському секторам економіки України, а також державним реформам з поліпшення бізнес-клімату в країні.
Нагадаємо, на початку квітня рада директорів ЄБРР схвалила виділення 350 млн євро для двох проектів в Україні.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас