Спецназ "Альфи" і "Омеги" взяв у полон сепаратистів у Краматорську: спецоперація в регіоні триває — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спецназ "Альфи" і "Омеги" взяв у полон сепаратистів у Краматорську: спецоперація в регіоні триває

Кримінал
5315
Антитерористична спецоперація в регіоні триває, влада поки не уточнюють кількість взятих у полон бойовиків.
Захоплений сепаратистами аеродром в Краматорську сьогодні був звільнений в ході антитерористичної операції без “будь-яких жертв і втрат” з боку українських силовиків. Про це під час брифінгу повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський.
Він назвав це звільнення “першої твердої перемогою” вітчизняних силовиків. “Силами антитерористичного центру спецпідрозділу Внутрішніх військ “Омега” та спецпідрозділу антитерористичного центру СБУ “Альфа” сьогодні був звільнений від сепаратистів аеродром Краматорська. Причому що важливо, це було зроблено без жертв і втрат. Це треба врахувати на тлі тих істерик з приводу того, що нинішня влада “здає” і повільно діє”, – зазначив радник міністра.
Речинський підкреслив, що основною метою операції було “уникнути жертв серед наших людей і зберегти життя сепаратистам”. “Є полонені сепаратисти, щодо їх кількості поки немає інформації. Він зазначив, що антитерористична операція буде продовжена і в її процесі будуть продовжувати звільняти захоплені окупантами міста на Сході України.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас