НБУ продовжує відганяти долар назад, в Донецькій області розпочали антитерористичну операцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ продовжує відганяти долар назад, в Донецькій області розпочали антитерористичну операцію

2043
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 15 квітня:
  • Ціна долара на міжбанку впала до 12 грн
  • У березні орендні ставки на квартири в Києві впали до 20%
  • США дадуть Україні грошей на вибори – $11,4 млн
  • За діяльність з обміну валюти в Криму тепер необхідно платити 11 тис. рублів на місяць
Спікер Верховної Ради України, в.о. президента України Олександр Турчинов про антитерористичну операцію в Донецькій області
“Сьогодні вночі на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція. Але вона проходитиме поетапно, відповідально, виважено. Мета цих дій, я ще раз підкреслюю, захистити громадян України… У районі проведення операції з учорашнього вечора працює керівництво АТО. Визначено першочергові цілі операції, розроблений і почав реалізовуватися план її проведення”.
Голова Слов’янської міської ради (Донецька область) Неля Штепа про сепаратистів і федералізацію
“Той, хто сьогодні проголосив себе мером, я не знаю, хто це, що це. Вони й правда сьогодні захопили виконком… Дійсно, там сьогодні «зелені чоловічки», вони не приховують, що вони з Криму, з Росії… раніше в Слов’янську за федералізацію виступали більше 20% місцевого населення, а зараз – 0,5%”.
Лідер партії “УДАР” Віталій Кличко про вторгнення в Україну
“Диверсанти з Росії та залучені ними найманці – це не український народ. Розмова з ними має бути по-військовому коротка. Саме цього чекають наші громадяни – і на Донбасі, де просять про захист. І люди, які приходили вночі під парламент і зараз там стоять, вимагаючи мобілізації для захисту своєї країни”.
Голова Мінфіну РФ Антон Сілуанов про відтік капіталу з Росії
“Існуючий відтік капіталу знижує можливості для зростання інвестицій в економіку і створює ризики незбалансованості бюджету. При цьому основною причиною відтоку капіталу є невизначеність у розвитку геополітичної ситуації…
З 63 мільярдів доларів відтоку капіталу в першому кварталі поточного року 20 мільярдів припало на зростання обсягів готівкової іноземної валюти на руках населення”.
Директор департаменту Європейського Союзу МЗС України Всеволод Ченцов про допомогу Європейського союзу Україні
“В рамках макрофінансвоі допомоги Євросоюзу Україні, яка передбачає контракт державного будівництва, очікується, що вже в травні-червні буде виділення першого траншу, який становить близько 350 млн євро… гроші підуть на проведення реформ, зокрема, в енергетичному секторі, на усунення бар’єрів у торгівлі, у транспорті, управлінні кордонами та інших сферах”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас