Найбільша італійська газова компанія Eni зареєструвала 3 компанії для роботи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільша італійська газова компанія Eni зареєструвала 3 компанії для роботи в Україні

Фондовий ринок
809
Італійська компанія Eni зареєструвала “дочки” Eni Ukraine Deep Waters BV, Eni Ukraine Shallow Waters BV (місце реєстрації – Голландія) і Eni Ukraine Llc (Київ) для роботи в Україні.
Як повідомляється у звіті, оприлюдненому на сайті компанії, також Eni зареєструвала “дочку” Eni Ukraine Holdings BV, місцем реєстрації та діяльності якої значиться Голландія.
Статутний капітал Eni Ukraine Llc (Київ) – 42,005 млн грн, інших “дочок” – по EUR20 тис.
Як повідомлялося, Eni в 2012 році купила 50,01% акцій ТОВ “Західгазінвест” (Івано-Франківська обл.).
“Західгазінвест” має ліцензії на розробку дев’яти родовищ сланцевого газу на західній Україні загальною площею близько 3,8 тис. кв. км, що є продовженням польського Люблінського басейну.
За даними Державної служби геології та надр України, Eni представила відомству програму геологорозвідувальних робіт на 2012-2015 роки загальною вартістю $55 млн. У її рамках планується реалізувати чотири розвідувальних кластера, на кожному з яких будуть застосовані технології вертикального і горизонтального буріння, гідророзриву пласта (ГРП).
Крім того, в 2013 році Україна підписала УРП з компаніями Eni, Electricite de France на розробку площ Суботін, Абіха, Маячна і Кавказька на шельфі Чорного моря. Ці ж компанії подали заявку на укладення УРП з розробки Фороської газоносної площі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас