ДУС підготувало перелік об'єктів для продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДУС підготувало перелік об'єктів для продажу

Казна та Політика
817
Державне управління справами підготувало попередній перелік об’єктів для продажу. Про це під час брифінгу повідомив голова ДУС Сергій Аверченко, передає кореспондент УНН.
“У нас вже є попередній перелік об’єктів, з якими ми готові розпрощатися, тому що вони дійсно використовуються для тих потреб, які визначені положенням про діяльність Президента”, – сказав С.Аверченко.
Він також зазначив, що ДУС не має права самостійно реалізовувати якесь майно.
“Це функції Фонду державного майна”, – додав С.Аверченко.
С.Аверченко повідомив, що серед об’єктів для продажу ДП санаторій “Збруч”, ДП “Комунар”, лікувальний заклад Санаторій Семашко, державні резиденції 14 і 14а в Пущі-Водиці, державна дача 29 в Конча-Заспі, 6 літаків, два вертольоти і 150 легкових автомобілів та інше.
“Це тільки перший перелік того, що ми можемо продати. Плануємо передати (на баланс інших відомств – Ред.) ДП “Укржитлосервіс”, – на Київ, Національний камерний ансамбль Київські солісти – на Мінкульт, Державна організація лісового господарства “Білоозерське” на Мінприроди і частина земельної ділянки приблизно 80 Га, наданого в постійне користування Національному експоцентру України на Київ”, – додав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас