СБУ на кордоні в Чернігівській області затримала російського диверсанта - з повним набором "інструментів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ на кордоні в Чернігівській області затримала російського диверсанта - з повним набором "інструментів"

Кримінал
2043
Служба безпеки України затримала на державному кордоні в Чернігівській області російського диверсанта, що прибув на територію України з метою дестабілізації ситуації в південних регіонах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Служби безпеки України.
“У Чернігівській області співробітники СБУ у взаємодії з Державною прикордонною службою України затримали громадянина Російської Федерації “Ч”, який намагався потягом Полоцьк-Сімферополь в’їхати на територію України та АР Крим для виконання диверсійних завдань”, – йдеться в повідомленні.
Під час особистого огляду у затриманого було виявлено 5 мобільних телефонів, 23 сім-карти, 17 сигнальних ракет і 5 пристроїв для здійснення пуску цих ракет, 2 військових квитка Збройних сил РФ, 3 фотоапарата, 11 карт пам’яті для цифрового фотоапарата, таблицю позивних радіозв’язку.
У блокноті затриманого, як наголошується, знайдено номер мобільного телефону офіційної особи Федеральної служби безпеки Російської Федерації, безпосереднього координатора диверсанта.
“Під час допиту затриманий зізнався у виконанні завдання в інтересах спецслужб Росії для дестабілізації ситуації в південних регіонах України, зокрема терор мирного населення”, – додали в прес-службі.
Нагадаємо, 9 квітня, Служба безпеки України затримала жителя Херсонської області, який планував на чолі озброєної групи здійснити захоплення стратегічних об’єктів, зокрема Каховської ГЕС.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас