Один з найбільших власників українських єврооблігацій зберігає інвестиції в Україну - і вірить в довгостроковий потенціал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших власників українських єврооблігацій зберігає інвестиції в Україну - і вірить в довгостроковий потенціал

Фондовий ринок
1852
Global Bonds Franklin Templeton Fixed Income Group, один з найбільших власників українських єврооблігацій, зберігає інвестиції в Україну, вірячи в довгостроковий потенціал країни.
“Наше бачення України базується на проведеному дослідженні її довгострокових перспектив. Звісно, через масові заворушення в країні інвестори налаштовані досить негативно, що позначилося на ринковому ціноутворенні на українські активи. Однак, оцінивши ситуацію в країні під час недавнього візиту, ми побачили значний довгостроковий потенціал, що відкривається перед нею. Ось чому ми інвестуємо в Україну”, – написав головний директор з інвестицій компанії Майкл Хесенстаб (Michael Hasenstab) у своєму блозі на офіційному сайті Franklin Templeton.
При цьому він зазначив, що Україні, що знаходиться в кризі, ще належить подолати багато викликів. “Однак не негаразди визначають країну, а те, як люди реагують на них. Я думаю, що зроблена відповідь на кризу і надихаючі зусилля в пошуку подальших кроків виглядають деякою мірою героїчно”, – пише він, особливо відзначаючи виняткову роботу, виконану чинною владою спільно з міжнародним співтовариством.
“У тісному діалозі був вироблений пакет реформ не тільки з вирішення короткострокових проблем з ліквідністю, а й щодо забезпечення довгострокового успіху України”, – підкреслює М.Хесенстаб.
Поділяючи думку Світового банку, М.Хесенстаб вважає, що основним пріоритетом нової влади України має бути забезпечення макроекономічної і фінансової стабільності в країні поряд з проведенням ключових структурних реформ. Це додасть імпульсу економічному зростанню, яке може відновитися вже в 2015 році, вважає він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас