Російська армія починає масову ротацію "перебіжчиків" з України - вони "надто асимілювалися" у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російська армія починає масову ротацію "перебіжчиків" з України - вони "надто асимілювалися" у Криму

Світ
7398
За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», керівництво Міноборони РФ має намір найближчим часом провести ротацію особового складу ЧФ РФ і військовослужбовців ВМС України, які перейшли на російську сторону.
Раніше, під час анексії Криму, командування ЧФ РФ не допускало до польотів офіцерів морської авіації ЧФ РФ, зокрема на авіабазі в Качі, з причини їхньої «асиміляції з місцевим населенням».
На сьогодні частина офіцерів штабу ЧФ РФ, що мали разом з російським також і український паспорт, вже відправлені або готуються до відправлення до нових місць служби в Росії. Також, за нашими даними, готується розпорядження про переведення на нові місця служби офіцерів, мічманів і військовослужбовців надстрокової служби ЧФ РФ, які «занадто асимілювалися» в Криму.
Що стосується військовослужбовців ВМС України, які побажали залишитися в Криму і перейти на бік окупантів, то на них також чекає неприємний сюрприз. Зараз МО РФ підписує з деякими з них замість контрактів трудові договори строком до одного року. Це автоматично позначається на посаді, яку вони можуть зайняти, і, відповідно, на розмір грошового утримання.
Крім того, частину зрадників, як і військовослужбовців ЧФ РФ, готують до переведення до військових частин в Росії, подалі від кордонів з Україною.
Яка доля чекає на екс-співробітників СБУ, ВВ МВС, а також бійців «Беркута», які зрадили українську присягу і прийняли російське громадянство, поки що невідомо.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас