У захопленні військових частин у Криму та адмінбудівель на сході беруть участь одні й ті ж люди, - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У захопленні військових частин у Криму та адмінбудівель на сході беруть участь одні й ті ж люди, - Міноборони

Казна та Політика
799
У захопленні українських військових частин у Криму та адміністративних будівель в східних областях країни беруть участь одні й ті ж люди. Про це під час прес-конференції заявив голова кримського медіацентру Міністерства оборони України Владислав Селезньов.
“Говорячи про ті події, які відбуваються на південному сході України – відчуття дежавю. Ми це проходили наприкінці лютого в Криму”, – заявив Селезньов.
За словами прес-офіцера кримського медіацентру Олексія Мазепи, проросійськи налаштовані активісти передислокувалися з Криму до південно-східних регіонів України.
“Переглядаючи новинні сюжети про те, що відбувається в Донецьку, Харкові та Луганську, можна зустріти дуже знайомі обличчя: обличчя тих людей, які чинили захоплення військових частин на території АР Крим. Можливо, що частина “путінських туристів” покинула територію Криму, оскільки там робити було більше нічого і перемістилися в південно-східні області України”, – заявив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас