Росія готує вторгнення в Україну, американська розвідка засікла "лінії постачання" і польові шпиталі - The Daily Beast — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія готує вторгнення в Україну, американська розвідка засікла "лінії постачання" і польові шпиталі - The Daily Beast

Казна та Політика
12835
З’являється все більше ознак того, що наближається вторгнення російських військ на територію України. Про це повідомляє Inopressa з посиланням на американське видання The Daily Beast.
Джерела в Конгресі США стверджують: американська розвідка засікла «лінії постачання», польові шпиталі і мобільні медсанчастини – те, чого не бачили, коли Росія в лютому оголосила про військові навчання поблизу України, йдеться в статті.
За свіжими оцінками США, Росія сконцентрувала на українському кордоні 80 тис. військовослужбовців.
Водночас видання відзначає, що США приховує від України інформацію про російські війська на кордоні.
«Розвідслужби США мають детальну інформацію, що свідчить про те, що Росія сконцентрувала сили, необхідні для повномасштабного вторгнення в Україну» говориться в статті.
Однак, як повідомляє журналіст видання Елі Лейк, командуванню армії США наказали утриматися від детального ознайомлення українських колег з даними США про російські війська.
Розвідка США ознайомила з доповіддю про потенційне вторгнення тільки Конгрес, американських політиків і членів адміністрації Обами.
Нагадаємо, що 9 квітня вранці керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук повідомив, що російські війська здійснили перегрупування на українському кордоні.
За матеріалами:
Inopressa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас