Чудеса на віражах: Судак замовив реконструкцію набережної за рахунок бюджету України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чудеса на віражах: Судак замовив реконструкцію набережної за рахунок бюджету України

Казна та Політика
4763
Управління архітектури та будівельної політики Судацької міськради за результатами тендеру уклало договір з ТОВ “Декор-СВ” на роботи з реконструкції набережної в Судаку. Як повідомляють “Публічні гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”, сума договору, який був підписаний 31 березня, становить 8,58 мільйона гривень.
Незважаючи на те, що договір був підписаний вже після того, як Крим і Севастополь офіційно вступили до складу Російської Федерації, фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів бюджету України. Закінчення робіт заплановано на 2014 рік.
Засновниками ТОВ “Декор-СВ” є жителі Сімферополя Сергій і Олена Овчинникови. Фірма “Декор-СВ” в Криму відома як будівельник таких об’єктів, як відкритий аквапарк “Мигдальний гай” (Алушта, відкритий в травні 2004 року), комплекс громадських басейнів пансіонату “Море”, пансіонатів “Слава”, “Кримська Рів’єра” (Алушта), “Сонячний” (смт Миколаївка), санаторію “Київ”, ЗАТ “Крим-Тур”, “ Дніпро” і “ Пушкіно”, ТОК “Чайка”, “Восход”, “Євпаторія” та “Примор’я”, “Львівський залізничник” (м. Судак), в пансіонаті ім. Терлецького (сел. Форос), а також спортивний 50-ти метровий басейн у Національному паралімпійському центрі “Україна” (м. Євпаторія) та інших.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас