НБУ пояснив - чому скоротилися золотовалютні резерви, Порошенко звинувачує лідерів ПР у фінансуванні сепаратистських заворушень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ пояснив - чому скоротилися золотовалютні резерви, Порошенко звинувачує лідерів ПР у фінансуванні сепаратистських заворушень

1739
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 8 квітня:
  • У Росії за 1 місяць вкладники забрали з рахунків в “Сбербанку РФ” 68 млрд рублів
  • Долар закінчив вівторок на 11,65 грн на Міжбанку
  • В Україні можуть ввести штраф 8500 грн за нечесні податкові декларації
Комітет патріотичних сил Донбасу про скасування створення “Донецької республіки”
“У зв’язку з подіями останніх днів до КПСД надходили численні звернення громадян із заявами про їх незгоду зі створенням Донецької республіки і оголошенням про її приєднання до сусідньої держави, а також з проведенням референдуму без відповідної нормативної бази”.
Національний банк України про скорочення золотовалютних резервів
“У березні на золотовалютні резерви вплинуло здійснення платежів з погашення та обслуговування державного та гарантованого державою боргу в іноземній валюті – 453 мільйонів доларів, включаючи здійснення платежів на користь Міжнародного валютного фонду – 193 мільйонів доларів”.
Міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник про наміри Японії припинити співпрацю з Україною за Кіотським протоколом
“$800 млн передбачає сама угода, але протягом трьох місяців ніякого руху коштів не відбувалося. Відповідно, японська сторона вже заявила про свої претензії і про готовність розірвати угоду і припинити співпрацю”.
Донецький міський голова Олександр Лук’янченко про дії проросійських активістів
“Практично щоночі спалюються автомобілі. До мене звертаються мешканці. (Є – ред.) страх за своє майно. Протестуючі також намагалися захопити громадський транспорт, щоб перетворити частину тролейбусів на барикади. Захопити громадський транспорт проросійські активісти намагалися вчора в трамвайно-тролейбусному депо по вулиці Щорса… Я хотів би звернутися до всіх городян не брати участі у протиправних діях”.
Народний депутат України Петро Порошенко про фінансування сепаратистських заворушень
“До організації і фінансування сепаратистських заворушень причетні і деякі лідери Партії регіонів, які знайшли собі місце в російському сценарії розколу України. Дестабілізація на Сході, загроза зриву президентських виборів принаймні у частині областей є елементом цього сценарію”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас