Міндоходів планує використовувати поліграф для перевірки своїх співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міндоходів планує використовувати поліграф для перевірки своїх співробітників

411
Рядові співробітники Міністерства доходів і зборів України продовжують завдавати шкоди державі, знищуючи інформацію в базах даних, а також здійснюючи інші неправомірні дії.
Як повідомив перший заступник міністра доходів і зборів Ігор Білоус на засіданні громадської ради при Міндоходів в Києві у вівторок, для перевірки нинішніх співробітників Міндоходів та відбору нових може бути задіяний поліграф.
“Притягнути до відповідальності відповідно до законодавства не так просто, як хотілося б… У мене є бажання поставити детектор брехні в офісі і перевірити на ньому деяких людей. Абсолютно відповідально вам про це заявляю: ми це будемо робити”, – сказав він.
І.Білоус також підтвердив інформацію про витік інформації з міністерства. “У нас досі є люди, які зливають інформацію з баз даних. Навіть доходить до IT-департаменту, коли з системи викреслювали деякі податкові ями”, – сказав він. Білоус додав, що за даними фактами будуть порушені кримінальні справи, а також буде проведена перевірка Генеральної прокуратури.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас