До організації і фінансування сепаратистських заворушень причетні деякі лідери ПР - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До організації і фінансування сепаратистських заворушень причетні деякі лідери ПР - Порошенко

Казна та Політика
4091
Повторення кримського сценарію в Харкові, Луганську, Донецьку або Одесі не буде. Про це народний депутат України Петро Порошенко заявив під час робочої поїздки в Одеську область, передає прес-служба політика.
Причиною термінового відльоту політика на Південь стала інформація про підготовку сепаратистських мітингів в Одесі 10 квітня. За наявною інформацією, в цей день провокатори планували захоплення адміністративних будівель за прикладом дій в Донецьку і Луганську. Петро Порошенко провів нараду з головою обласної державної адміністрації Володимиром Немировським та керівниками силових відомств Одеської області.
“На зустрічах, які відбулися в Одесі з керівництвом області, МВС та СБУ, були чітко визначені кроки щодо попередження захоплення державних органів влади і будь-яких сепаратистських дій. Потрібно не дозволити псевдотуристам дестабілізувати ситуацію. Вони повинні понести покарання за свої провокаторські дії. Цього ж ми вимагаємо в Донецьку, в Луганську, в Харкові і по всій Україні”, – зазначив Петро Порошенко. Він додав, що сьогодні – це головне завдання для правоохоронців.
За словами Петра Порошенка, півтора місяці після подій на Майдані – це достатній час для того, щоб зібрати правоохоронні органи і спецслужби в єдиний кулак , який здатний завдавати нищівного удару по тих, хто зазіхає на територіальну цілісність України.
“До організації і фінансування сепаратистських заворушень причетні і деякі лідери Партії регіонів, які знайшли собі місце в російському сценарії розколу України. Дестабілізація на Сході, загроза зриву президентських виборів принаймні у частині областей є елементом цього сценарію”, – зазначив Петро Порошенко.
Під час робочої поїздки Петро Порошенко поспілкувався з курсантами-нахімовцями, які напередодні прибули з Севастополя. А також ознайомився з умовами проживання українських військовослужбовців, передислокованих з АР Крим для подальшого проходження служби на материковій частині України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас