Міжнародні рітейлери віддадуть перевагу відходу з Криму веденню бізнесу через РФ - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародні рітейлери віддадуть перевагу відходу з Криму веденню бізнесу через РФ - думка

Фондовий ринок
1647
Невизнання Україною Криму як території іншої держави дозволяє їй розглядати всі товари, що надходять на півострів, як контрабанду, тому міжнародні компанії віддадуть перевагу піти з цього ринку, як це зробив McDonald’s, вважають в юридичній фірмі “Гвоздій та Оберкович” (Київ).
За словами одного із засновників Асоціації рітейлерів України Олександра Фіалки, рітейлери зайняли вичікувальну позицію до прийняття закону “Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України”.
“За проектом закону України про тимчасово окуповані території, який був прийнятий у першому читанні і знаходиться в процесі підготовки до другого читання, вести бізнес у Криму через Україну буде нереально. Це можна буде зробити тільки через РФ, але проводити поставки через Кубань скрутно і довго. Бізнесу потрібно прийняти рішення, в якій країні він хоче працювати”, – сказав юрист “Гвоздій та Оберкович” Максим Лебедєв.
Як повідомлялося, Верховна Рада 20 березня прийняла в першому читанні законопроект “Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас