Аваков пообіцяв серйозно "почистити" харківську міліцію - через саботаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков пообіцяв серйозно "почистити" харківську міліцію - через саботаж

Казна та Політика
759
Міністр МВС Арсен Аваков планує переглянути кадровий склад міліції в Харківській області через дводенні протистояння в обласному центрі. За його словами, багато чого з того, що він побачив, більше було схоже на саботаж, аніж на службу. Про це глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 8 квітня.
“За підсумками цих двох днів протистоянь в Харкові мною будуть зроблені висновки щодо кадрового складу підрозділів міліції області. Багато чого з того, що я побачив, більше було схоже на саботаж, аніж на службу. Всі, кого це стосується, підуть – від керівників і до рядового складу, що не менш важливо. Міліція в Харкові повинна змінюватися докорінно”, – написав Аваков.
Він також повідомив, що довіряє підполковнику Дмитрієву, якого поставив на посаду місяць тому.
“Просто буду більш щільно йому допомагати – ситуація непроста. Окремо скажу і виділю спецназівців і значну частину міліціонерів-патріотів, які відмінно спрацювали, які працювали на країну в ці складні три доби в Харкові”, – повідомив глава МВС.
Напередодні міністр МВС Арсен Аваков полетів з Харкова до Києва. У вівторок, 8 квітня, Аваков повідомив, що в результаті антитерористичної операції силами МВС у Харкові повністю звільнено від сепаратистів захоплену й підпалену будівлю обласної державної адміністрації. Затримано близько 70 осіб, підозрюваних у протиправних діях, пов’язаних з сепаратизмом, організацією масових заворушень, заподіянням шкоди здоров’ю людей та порушенням ще цілого ряду статей.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас