Проросійські активісти в Донецьку перекривають жителям газ і палять машини - мер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проросійські активісти в Донецьку перекривають жителям газ і палять машини - мер

Кримінал
3313
Проросійські активісти перекривають жителям Донецька газ, спалюють машини і намагаються перетворити тролейбуси на барикади, про це у вівторок, 8 квітня, повідомив донецький міський голова Олександр Лук’янченко.
За словами мера, в останні дні невідомими був перекритий газ в 14 житлових будинках, його не отримували 482 квартири протягом доби. Це сталося 7 квітня о 00:20 в Калінінському районі. “І до 19 години ми відновили газопостачання”, – передає слова Лук’янченка видання ОствоВ.
Лук’янченко додав, що особи, які скоїли це, не встановлені.
“Це надзвичайний стан. Практично щоночі спалюються автомобілі. До мене звертаються мешканці. (Є – ред.) страх за своє майно”, – сказав Лук’янченко.
За його словами, протестувальники також намагалися захопити громадський транспорт, щоб перетворити частину тролейбусів на барикади. Захопити громадський транспорт проросійські активісти намагалися вчора в трамвайно-тролейбусному депо по вулиці Щорса.
“Я хотів би звернутися до всіх городян не брати участі у протиправних діях”, – резюмував Лук’янченко.
Раніше повідомлялося, що мітингувальники продовжують чергувати перед будинком облдержадміністрації в Донецьку. Журналісти повідомляють, що більшість майна в приміщенні знищено, зафіксовано факти вандалізму.
Вночі до сепаратистів приїжджав донецький бізнесмен Рінат Ахметов. Він і кілька мітингувальників поїхали на переговори з першим віце-прем’єр-міністром Віталієм Яремою Після переговорів чиновник повідомив, що мітингувальники погодилися здати зброю, яку захопили в СБУ, і залишити приміщення облдержадміністрації. У відповідь міліція пообіцяла не штурмувати ОДА.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас