Компанія сина Януковича не має наміру згортати діяльність - і обіцяє вчасно здати в експлуатацію об'єкти в Донецьку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія сина Януковича не має наміру згортати діяльність - і обіцяє вчасно здати в експлуатацію об'єкти в Донецьку

Фондовий ринок
1307
Компанії групи “МАКО”, що належить старшому синові усуненого президента Віктора Януковича Олександру, працюють у штатному режимі, а заробітна плата і податкові зобов’язання виплачуються вчасно і в повному обсязі.
Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою ПрАТ “МАКО Холдинг” у зв’язку з інформацією про згортання діяльності групи, що з’явилася в деяких ЗМІ.
За документом, темпи робіт на будівельних майданчиках групи в Донецьку зберігаються на передбаченому рівні, планується, що обидва об’єкти (комплекс “Дружба” по вул. Університетській і житловий комплекс по вул. Артема) будуть здані в експлуатацію вчасно вже в поточному році.
“Для нас важливо виконати всі зобов’язання перед інвесторами та партнерами, які профінансували більш ніж 50% уже виконаних будівельних робіт”, – йдеться в заяві.
У компанії відзначають, що діяльність всіх активів групи здійснюється в суворій відповідності до чинного законодавства.
МАКО Холдинг” розраховує, що представники органів влади при прийнятті будь-яких рішень щодо підприємств групи будуть діяти в рамках чинного законодавства, враховувати економічні наслідки своїх дій і керуватися не політичною доцільністю, а турботою про добробут українських громадян – співробітників “МАКО” та їхніх сімей”, – йдеться в документі.
За даними компанії, на сьогодні в компаніях “МАКО” та ПАТ “Всеукраїнський банк розвитку” (ВБР, Київ) працює близько 3 тис. осіб.
МАКО Холдинг” (раніше ТОВ, а потім ПрАТ “Менеджмент Ассетс Корпорейшен”, МАКО) працює на ринку України з 2006 року, займається інвестиціями в будівництво.
Серед реалізованих проектів холдингу – БЦ “Столичний” у Донецьку, в якому всі приміщення були продані на стадії фундаменту; готельно-розважально-туристичний комплекс з яхт-клубом і житловою забудовою в Балаклаві (АРК, зданий в експлуатацію). Крім того, корпорація продала на стадії котловану бізнес-центр “Північний” в Донецьку, будівництво якого завершить новий власник, назва якого не вказувалася.
До ГК “МАКО” на 31 грудня 2012 року входило 18 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.
Чисті активи групи в 2012 році зросли в 1,9 рази порівняно з 2011 роком – до 0,97 млрд грн. Серед основних напрямків бізнесу – девелопмент і будівництво, фінансовий сектор, вугільна промисловість.
О.Януковічу належить 100% акцій ГК “МАКО”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас