В Криму російський військовий застрелив українського майора з АК-74 - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Криму російський військовий застрелив українського майора з АК-74 - Міноборони

Особисті фінанси
3529
Міністерство оборони підтвердило інформацію про вбивство українського солдата в селищі Новофедорівка, Крим.
Відповідна заява з’явилася на сайті відомства.
“6 квітня о 23.40 за московським часом, в смт. Новофедорівка в офіцерському гуртожитку двома пострілами в упор з автомата АК-74 військовослужбовець окремого батальйону морської піхоти ЧФ РФ молодший сержант Зайцев Е.С. застрелив майора Карачевського Станіслава Володимировича (1981 р.н.)”, – йдеться в повідомленні.
Карачевський проходив службу в одній з військових частин ВМС ЗС України і готувався до виїзду на материк. Інцидент стався на п’ятому поверсі гуртожитку № 3 по вулиці Марченко д. 2-а в селищі Новофедорівка, Сакський район, АР Крим.
Попередньо одна куля потрапила українському офіцерові в груди, друга – в район ока. Сліди крові ведуть з третього поверху, в Міноборони припускають, що тіло загиблого тягли.
Крім того, у відомстві підтвердили інформацію про те, що товариш загиблого – офіцер оперативного відділення штабу військової частини ЗС України капітан Єрмоленко Артем Володимирович “по-звірячому побитий і заарештований солдатами РФ, в даний час переданий до слідчого відділу ЧФ РФ”.
За даними Міноборони, є свідки, які підтверджують, що приблизно в той час, коли сталося вбивство, в коридорах гуртожитку було чути вибухи і постріли.
На місце події виїжджали оперативна група Сакського МВ міліції, військова прокуратура і слідчий комітет РФ.
Раніше повідомлялося, що, за словами свідків, між військовими виникла сварка “на грунті особистої неприязні”. Росіяни були озброєні, український офіцер – ні. Він намагався втекти і сховатися в гуртожитку, проте його наздогнали і застрелили.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас