Під час штурму СБУ в Луганську травмовано 9 людей, мітингувальники заволоділи зброєю, ДАІ перекрила всі в'їзди в місто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час штурму СБУ в Луганську травмовано 9 людей, мітингувальники заволоділи зброєю, ДАІ перекрила всі в'їзди в місто

Кримінал
2344
Під час захоплення СБУ дев’ять осіб отримали тілесні ушкодження різного характеру і ступеня тяжкості. Невідомі, що знаходяться в будівлі управління СБУ в Луганську, захопили кімнату озброєння і заволоділи зброєю, повідомляє прес-служба головного управління МВС у Луганській області у понеділок, 7 квітня.
“В даний час будівля СБУ заблокована мітингувальниками, невідомі знаходяться в приміщенні. За останньою інформацією, невідомі, які знаходяться в будівлі, захопили кімнату озброєння і заволоділи зброєю”, – йдеться в повідомленні. Крім того, як стало відомо, під час захоплення будівлі СБУ в Луганську дев’ять осіб отримали тілесні ушкодження різного характеру і ступеня тяжкості.
Особовий склад Луганської міліції перебуває в стані бойової готовності, повідомило у понеділок, 7 квітня, відділ зі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Луганській області. “Працівниками ДАІ перекриті всі під’їзди до Луганська”, – йдеться в повідомленні. Там підкреслили, що зараз проводяться оперативно-пошукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.
У неділю, 6 квітня, в Луганську відбувся багатотисячний мітинг. Люди вийшли на площу з прапорами Росії і георгіївськими стрічками. Було оголошено про створення єдиного координаційного центру протестного руху. Крім того, мітингувальники захопили будівлю управління СБУ. Люди вимагали звільнення свого лідера – народного губернатора Олександра Харитонова. Над захопленою будівлею відомства учасники акції протесту встановили прапор РФ. Під час протистоянь постраждали дві людини.
Пізніше співробітники СБУ звільнили з-під варти шістьох раніше затриманих проросійськи налаштованих активістів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас