З одеської "Молодої гвардії" зроблять новий "Артек" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З одеської "Молодої гвардії" зроблять новий "Артек"

1018
Міністерство соціальної політики планує зробити з одеського табору “Молода гвардія” дитячий табір не гірше того, яким був “Артек”. Відповідну заяву зробила міністр соціальної політики Людмила Денисова під час прес-конференції.
“Що стосується “Молодої гвардії”, то тепер, коли у нас немає “Артека”, принаймні сьогодні немає “Артека”, але ми будемо за нього боротися і за Крим разом з “Артеком”, ми думаємо, що “Молода гвардія” повинна стати “Артеком” на материковій частині”, – заявила Денисова. За словами міністра, вже підготовлена ​​проектно-кошторисна документація для проведення робіт в “Молодій гвардії”.
“Тому, перше, що ми зробили – там є дві будівлі, з яких одна зруйнована, а другу можна добудувати і адаптувати, щоб там могли діти з інвалідністю відпочивати. Друге, що ми зробили – ми спланували ресурс “Молодої гвардії”, підготували проектно-кошторисну документацію, тому що інвестора знайти без цієї документації неможливо і вирішили перевести цей дитячий центр на газ, тому що він досі опалюється на солярці”, – повідомила Денисова.
За словами міністра, вона має намір в найближчі дні відвідати Одесу і оцінити обсяг робіт і проблем, які потрібно вирішити в “Молодій гвардії”.
Нагадаємо, після проведення псевдореферендума самопроголошеною владою Криму 16 березня Росія анексувала Автономну республіку Крим, де знаходився один з найвідоміших на пострадянському просторі оздоровчих дитячих таборів “Артек”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас