Конфісковане майно продаватимуть на біржі з 1 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конфісковане майно продаватимуть на біржі з 1 травня

Казна та Політика
1028
З 1 травня Міністерство юстиції України введе електронну систему біржових торгів, яка дозволить в 2 рази збільшити надходження до бюджету.
Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко під час прес-конференції.
“Ми ініціювали питання про запровадження електронної системи біржових торгів всім конфіскованим майном. Ця практика є в Грузії, в країнах ЄС. З 1 травня ми вводимо електронну систему біржових торгів, яка дозволяє будь-якому охочому через систему Інтернет зареєструватися і придбати будь-яке майно, що виставляється на продаж через прозорий аукціон”, – зазначив міністр.
“Ми прогнозуємо, що введення електронної системи біржових торгів – це буде перший пілотний проект, який дозволить збільшити надходження до бюджету мінімум у два рази, він дозволить ліквідувати корупцію в системі державної виконавчої служби, тому що не буде жодного прямого контакту між державним виконавцем та учасником торгів”, – повідомив Петренко.
Він зазначив, що “проект буде сигналом для всієї державної служби як позитивна системна реформа в органах юстиції і в системі Кабінету міністрів”.
“За першими результатами цієї реформи ми зможемо дати інформацію буквально через кілька місяців”, – сказав міністр юстиції.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас