Чиновники радять українцям не відпочивати в Криму цього року - на них чекають інші регіони України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники радять українцям не відпочивати в Криму цього року - на них чекають інші регіони України

Особисті фінанси
3616
Через небезпечну ситуацію на півострові Крим туристам цьогоріч радять обирати для відпочинку інші регіони України, зазначив під час прес-конференції Андрій Шенін, заступник голови Державного агентства України з туризму та курортів:
“Сьогодні Крим окупований, але ми цю окупацію не визнаємо. Ми не можемо гарантувати туристам безпеку під час відпочинку на півострові, тому рекомендуємо нашим туристам замість Криму відвідувати інші регіони: Причорномор’я, Приазов’я, Закарпаття. Ці курорти готові приймати туристів, там готуються відповідні програми, наприклад, тури вихідного дня за півціни. Ціни загалом підвищуватися не будуть, назустріч підуть й авіаперевізники”.
“Україні є що показати, окрім Криму. Тільки Одеська область може прийняти близько 2 мільйонів осіб, також готова до туристів Херсонщина, регіони центральної України” – зазначила прес-секретар Асоціації лідерів турбізнесу України Юлія Олійник.
Крім того, за прогнозами експертів, близько третини туристів, що раніше відвідували Крим, можуть бути переорієнтовані на іноземні курорти:
“Можна поїхати у Туреччину, Єгипет, Хорватію. Можливо, відбудеться переорієнтація на болгарські курорти: це також Причорномор’я, але якість послуг значно краща, ніж в Україні” – зазначає Андрій Шенін.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас