Прикордонники заявили про можливі провокації на кордоні з Росією 4 і 5 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прикордонники заявили про можливі провокації на кордоні з Росією 4 і 5 квітня

Кримінал
1345
Державна прикордонна служба України розповсюдила звернення, в якому попереджає про заплановані в Новоазовському районі Донецької області масові акції протесту, спрямовані на подальшу дестабілізацію ситуації в регіоні.
За даними служби, масові акції пройдуть 4 і 5 квітня і створять перешкоди в русі через державний кордон України. Прикордонники повідомили, що для локалізації акцій і забезпечення нормального функціонування пунктів пропуску будуть вживатися вичерпні заходи, у разі потреби будуть залучені правоохоронні органи.
“Державна прикордонна служба України закликає всіх бути свідомими громадянами своєї держави, не допустити порушення чинного законодавства та не перешкоджати прикордонникам у несенні служби і не створювати додаткових перешкод у перетині кордону громадянам, транспортним засобам та вантажам”, – йдеться у зверненні служби.
Нагадаємо, начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Андрій Кучеренко заявив, що значного відтоку російських військ від українсько-російського кордону не спостерігається.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас