У Росії заборонили продаж сирів заводу, де співробітники купалися в молоці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії заборонили продаж сирів заводу, де співробітники купалися в молоці

Аграрний ринок
3098
Російська санітарна служба ввела заборону на реалізацію продукції омського сирного заводу ТОВ «Торговий дім «Сири». Співробітники цього підприємства купалися в технологічній ванні з молоком.
Обіг продукції заводу припинений на всій території Росії. «За першими результатами лабораторних досліджень встановлено, що вказана продукція не відповідає вимогам чинного законодавства з жирно-кислотного складу, що свідчить про її фальсифікацію», – наголошується в повідомленні Росспоживнагляду. Крім того, за рішенням суду завод закритий на 40 діб, уточнює РІА Новини.
Раніше, на своїй сторінці в соцмережі працівник ТОВ «Торговий дім «Сири» Артем Романов виклав фотографію, на якій він з друзями лежить у ванні, призначеній для сквашування молока при виробництві сиру. Він зазначав, що ця ванна призначена для виробництва сиру «косичка». Також на фотографії видно обшарпані стіни і брудні підлоги. Однак дирекція заводу стверджує, що співробітники купалися не в молоці, а в технологічній рідині.
Раніше Росспоживнагляд провів позапланову перевірку на омському заводі «Сири», співробітник якого виклав в соціальній мережі фотографію, де він купається в молочній ванні заводу. Спостережне відомство виявило низку грубих порушень санітарного законодавства та постановило призупинити роботу «Торгового дому «Сири».
За матеріалами:
РБК daily
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас