Обсяг махінацій з податками в Україні минулого року перевищив 200 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг махінацій з податками в Україні минулого року перевищив 200 млрд грн

Казна та Політика
700
Обсяг махінацій у податковій сфері в 2013 році становить більш ніж 200 млрд грн, вважають у Міністерстві доходів і зборів.
“Оборот за “податковим ямами” та іншими, по суті, кримінальними махінаціями становить більше 200 млрд тільки за 2013 рік”, – заявив у четвер перший заступник міністра Ігор Білоус.
Він розповів, що міністерство створило спеціальну робочу групу, для розкриття та запобігання таких махінацій. Також Міндоходів планує скоротити кількість невиправданих податкових перевірок, припинити практику фіктивних кримінальних справ у податковій сфері і зробити більш ефективним адміністрування податків і зборів, щоб не провокувати бізнес на порушення.
“Ми вже відкрили діалог з бізнесом, з великими підприємствами, більшість з них хочуть працювати по-новому. Наше завдання – сприяти чесним платникам податків… і взагалі по окремих сегментах бізнесу припинити податкові перевірки”, – сказав Білоус.
Він додав, що раніше структури міністерства в регіонах за вказівкою згори зобов’язані були виконувати план податкових надходжень будь-якими засобами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас