Чим запам'яталася середа: всі російські цукерки та плавлені сирки будуть вилучені з торговельних мереж України, Порошенко продасть Roshen - якщо стане президентом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чим запам'яталася середа: всі російські цукерки та плавлені сирки будуть вилучені з торговельних мереж України, Порошенко продасть Roshen - якщо стане президентом

7273
У України з’явилися серйозні претензії до всіх російських цукерок і плавлених сирків – вони будуть вилучені з торговельних мереж
Держспоживзахист України провів перевірки відповідності російських товарів вимогам закону. Як зазначають на сайті відомства, за результатами перевірки з’ясували, що товари реалізуються всупереч вимогам статті 38 Закону України “Про безпечність та якість харчових продуктів”, статей 15, 19 Закону України “Про захист прав споживачів” та положенням Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів.
Всі круїзні лайнери відмовилися заходити в порти Криму – круїзний сезон там повністю зірваний
В Автономній республіці Крим зірваний круїзний сезон-2014. Кілька компаній прийняли рішення скасувати заплановані заходи в кримські порти. Зокрема, мова йде про один зі світових круїзних лідерів Costa Cruises. Лайнер компанії Costa Deliziosa не заходитиме до Ялти. При цьому збільшить стоянку в Стамбулі і зайде в болгарський Бургас.
Газовий шок: ціни на газ для населення значно зростуть з 1 травня, а на тепло – з 1 липня
Ціни на газ для населення підвищаться з 1 травня, а на тепло – з першого липня. Про це на брифінгу заявив міністр фінансів Олександр Шлапак. За його словами, відповідну постанову вже прийнято. “Нові ціни на газ з 1 травня, на тепло з 1 липня”, – сказав О.Шлапак. Він додав, що для тих людей, які платять за тепло в опалювальний сезон, нові “платіжки” будуть надіслані вже в новому опалювальному сезоні.
Порошенко продасть Roshen, якщо стане президентом
Петро Порошенко планує продати кондитерську фабрику Roshen у разі перемоги на виборах президента України. Про це він заявив в інтерв’ю німецькій газеті Bild, опублікованому в середу. “Якщо мене оберуть, я продам Roshen. Як президент України я хочу і буду піклуватися виключно про добробут країни”, – сказав політик.
НАТО повністю припинило будь-яку співпрацю з Росією і починає допомагати Україні
Дводенна нарада міністрів закордонних справ країн НАТО, що відкрилася вчора в Брюсселі, почалася з закликів до учасників альянсу розширити колективну оборону в Східній Європі через напружену ситуацію в Україні і, особливо, навколо Криму. А підсумком засідання першого дня стало повне призупинення військового і цивільного практичного співробітництва з Росією і обіцянка допомогти Києву. Як заявив генсек, альянс готовий розмістити в Україні мобільні тренувальні групи. Перші групи інструкторів НАТО прибудуть в Україну вже наступного тижня. Крім того, країни НАТО направляють в Україну експертів, “які оцінять потреби України в іноземній допомоги, в тому числі технічної”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас