Жорсткий світ футболу: FIFA заборонила "Барселоні" купувати нових футболістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жорсткий світ футболу: FIFA заборонила "Барселоні" купувати нових футболістів

Світ
733
Міжнародна федерація футболу (FIFA) заборонила каталонському гранду реєстрацію новачків протягом двох наступних трансферних вікон. Крім того, Барселона оштрафована на 450 тисяч швейцарських франків і зобов’язана протягом 90 днів усунути всі допущені порушення.
Як пояснює офіційний сайт FIFA, причиною такого суворого покарання стали порушення Барсою регламенту при укладанні контрактів з десятьма гравцями до 18 років у період між 2009 і 2013 роками. За правилами FIFA клуб має право реєструвати іноземних футболістів віком до 18 років тільки при дотриманні певних умов і після узгодження з профільним комітетом FIFA. Як випливає з офіційного повідомлення Міжнародної федерації футболу, Барселона порушила це правило, а також кілька інших суміжних норм.
Разом з Барсою постраждала і іспанська федерація футболу, яку FIFA теж визнала винною в порушенні регламенту в частині реєстрації юніорів і оштрафувала на 500 тисяч франків. Протягом року іспанська федерація зобов’язана привести у відповідність до міжнародного регламенту свою систему реєстрації футболістів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас