Індія купила у Росії 66 тисяч пострілів «Манго» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індія купила у Росії 66 тисяч пострілів «Манго»

Технології&Авто
2374
Міністерство оборони Індії підписало з «Рособоронекспортом» контракт на поставку 66 тисяч пострілів з бронебійними підкаліберними снарядами 3БМ42 «Манго», повідомляє РИА Новости з посиланням на концерн «Техмаш», що випускає такі боєприпаси. Крім того, на території Індії буде відкрито ліцензійне виробництво пострілів.
Поставка боєприпасів здійснюватиметься в різного ступеня готовності з можливістю доскладання на індійській території. Відкриття ліцензійного виробництва буде включати в себе кілька етапів, в тому числі підготовку технічної документації, поставку обладнання та навчання співробітників. Переговори про постачання пострілів «Манго» Індії проводилися з 2011 року, а в червні 2013 року сторони парафували відповідний контракт.
Оперений бронебійний підкаліберний снаряд «Манго» належить до типу снарядів підвищеної могутності. Довжина активної частини снаряда становить 574 міліметри, а маса ─ 4,9 кілограма. Бронебійність снаряда з дистанції двох тисяч метрів становить 500 міліметрів сталі. «Манго» призначений для ураження танків, самохідних артилерійських установок та інших типів броньованої техніки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас