Кращим роботодавцем Швейцарії визнали годинникову компанію Patek Philippe — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращим роботодавцем Швейцарії визнали годинникову компанію Patek Philippe

Фондовий ринок
489
Годинникову компанію Patek Philippe за результатами опитування, проведеного нідерландською консалтинговою компанією Randstad, назвали найкращим роботодавцем в Швейцарії. За Patek Philippe ідуть два інші виробники швейцарських годинників – Swatch і Rolex, повідомляє місцева російськомовна “Наша газета” з посиланням на Tribune de Genève.
Крім годинникової промисловості, симпатією жителів Конфедерації користуються компанії, що працюють в сферах інформаційних технологій, консалтингу та промислового виробництва.
Швейцарці при опитуванні відзначили п’ять ключових факторів привабливості роботи в тій чи іншій компанії: приємна робоча обстановка (60% респондентів), конкурентна зарплата (57%), гарантія зайнятості (50%), оптимальне поєднання домашніх справ і роботи (46% ) і зміст праці (40%).
При цьому, як з’ясувалося, чоловікам дорожчі кар’єрні можливості та фінансове становище, а жінкам – приємна обстановка, гарантія зайнятості та оптимальне поєднання домашніх справ і роботи.
Люди у віці до 40 років в першу чергу думають про зміст роботи (цей же критерій важливий для громадян з вищою освітою) і про перспективи професійного зростання, а люди, що переступили цей віковий рубіж – про гарантії зайнятості та фінансової стійкості компанії.
Randstad вибирає кращого роботодавця з 2000 року в різних країнах світу на основі онлайн-опитування – в кожній країні висловлюють свою думку близько 7000 осіб, оцінюючи 150 найбільших компаній. Вік респондентів варіюється від 18 до 65 років, серед них є як ті, хто має роботу, так і ті, хто перебуває в її пошуку.
Торік Randstad вирішила вперше присудити Світову нагороду Randstad (Global Randstad Award) і назвати найпривабливішу компанію світу для потенційних співробітників. У дослідженні 2013 року взяли участь 23 країни, що становлять 75% світової економіки, і були отримані думки майже 200 тис. осіб.
Переможці будуть оголошені 7 травня 2014 р. Серед претендентів на перше місце у світі – BMW, Coca-Cola, General Electric, Samsung і Sony.
У США перші місця зайняли Microsoft, Amazon і Apple, у Франції – телекомпанія Groupe Canal +, виробник вертовлетов Eurocopter і виробник одягу Pinaud – Printemps – Redoute (з червня 2013 року – Kering).
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас