Екс-генпрокурор розповів, де ховаються екс-чиновники Януковича, США відмовилися приймати рішення щодо України без самої України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-генпрокурор розповів, де ховаються екс-чиновники Януковича, США відмовилися приймати рішення щодо України без самої України

2029
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати понеділка, 31 березня:
  • Долар подорожчав до 11,4 грн на Міжбанку
  • Cкандальні поїзди Hyndai будуть в ремонті ще 6 місяців
  • Перекази з-за кордону в Україну в 2013 році становили 4,7% ВВП
  • Російська “дочка” ПриватБанку може бути продана за 1,5 млрд
  • ЦВК України завершив реєстрацію кандидатів у президенти – усього 46 кандидатів
Колишній генеральний прокурор Святослав Піскун про те, де ховаються екс-чиновники Януковича
“Єдине місце, де вони можуть перебувати – це Російська Федерація. Ніде в Європі, Азії і в Америці, тим більше як не дивно в Латинській Америці, це не безпечно. Вони не будуть ризикувати… Якби вони були в Шенгенській зоні, їх би вже розшукали”.
Держсекретар США Джон Керрі про врегулювання кризової ситуації в Україні
“Ми не погодимося рухатися вперед, якщо легітимний український уряд не буде за столом переговорів. Принцип простий – жодних рішень про майбутнє України без самої України… США консультуються з урядом України з кожного питання під час переговорів з Росією. Уряд України рухається вперед шляхом болючих, але необхідних реформ і міжнародне співтовариство буде підтримувати його на цьому шляху”.
Голова правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей про вихід “Альфа-груп” з капіталу “Альфа-Банку” (Україна)
“Реструктуризація банківського бізнесу в Україні пов’язана, по-перше, з поділом ризиків між банками у зв’язку з невизначеною ситуацією в Україні. По-друге, цілком імовірно, що “Альфі” необхідно вивести свій російський банк з участі в капіталі українського у зв’язку з санкціями, які накладають на російський бізнес європейські та американські уряди”.
Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав Юлію Тимошенко не йти у президенти і підтримати Порошенка
“Петро Порошенко на сьогодні має в опитуваннях найбільшу підтримку – і саме тому я його підтримую. Юлія Тимошенко також повинна взяти на себе відповідальність і підтримати Порошенка. Для мене особисто, ця втрата не означає, що я буду працювати менше для України, а як раз навпаки. Основні реформи розпочнуться в Києві і від столиці буде все залежати. Я хотів би на посаді мера виконати обіцянки, які ми дали людям: реформи, боротьба з корупцією, будівництво нової України”.
Директор Центру прикладних політичних досліджень “Пента” Олександр Леонов про недієздатність ООН та ОБСЄ
“Анексія Криму показала, по-перше, що і ООН, і ОБСЄ як глобальні організації недієві і неефективні. По-друге, що єдиною більш-менш ефективною в системі колективної безпеки є НАТО… це усвідомлення може призвести до того, що НАТО буде перетворюватися з євроатлантичної організації на глобальну”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас