Іноземні туристи відмовляються від поїздок до Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземні туристи відмовляються від поїздок до Росії

Світ
1098
Іноземні туристи почали відмовлятися від поїздок до Санкт-Петербургу в зв’язку з подіями в Криму.
Зокрема, російський туроператор “Балтік тревел компані” скасував поїздки трьох туристичних груп – всього більше 100 осіб. Ще одна група, яка планувала приїхати до Петербурга в червні, скоротилася з 80 до 40 осіб. За словами гендиректора компанії Людмили Кудрявцевої, туристи “бояться війни, і їх не переконати в тому, що Петербург від Криму далеко і тут все спокійно”.
Крім того, як розповів гендиректор російської турфірми “Мир” Валерій Фрідман, близько 80 туристів з Канади і США скасували тур Москва – Петербург – Київ. Компанія також очікує, що близько половини туристів, які планували відправитися в круїз Дніпром до Одеси, відмовляться від туру. Водночас, за словами Фрідмана, “на тури до Москви і Петербурга відмови поки поодинокі”.
Тим часом петербурзький готель Four Seasons Lyon Palace скоригує свій фінансовий план, оскільки від броні на весну і літо відмовляються корпоративні туристи з США. Тенденцію до скасувань броні підтвердили і в готелі “Корінтія”. У готелі “Жовтнева” бронь на травень скасували декілька туристичних груп з Європи.
У готелі “Корт’ярд Марріотт Санкт-Петербург Пушкін” відмовилися від заброньованих номерів декілька груп, маршрут яких включав поїздку до Києва, однак масових скасувань не спостерігається.
У міському комітеті газеті повідомили, що інформації про відмови іноземців від відвідин Петербурга поки що немає, проте там не вважають, що вони будуть масовими.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас