Кожен четвертий українець у 2013 році робив онлайн-покупку закордоном - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен четвертий українець у 2013 році робив онлайн-покупку закордоном - дослідження

Особисті фінанси
523
Онлайн-покупки за кордоном у 2013 році хоча б один раз зробили 26% українських інтернет-користувачів, тоді як в 2012 році таких було всього 18%. Про це свідчать дані дослідження компанії GfK Ukraine, які оприлюднила дослідник відділу досліджень ринків послуг Дар’я Перекосова під час конференції “Інтернет-магазини: стратегія зростання” в Києві в четвер.
За її словами товари, придбані закордоном, за популярністю ранжуються – одяг, аксесуари, подарунки, побутова техніка та електроніка, взуття, косметика і парфумерія, товари для дітей. В цілому за її словами, українські онлайн-покупці віддають перевагу купівлі онлайн побутової техніки та електроніки, одягу, косметики та парфумерії, аксесуарам і подарункам і т.д.
Крім того, за словами Д.Перекосової, українці намагаються економити на вартості доставки товарів придбаних онлайн – близько половини покупців забирають товар з офісу кур’єрської служби, 14% користуються доставкою кур’єром магазину, 16% – доставкою “Укрпошти” і 11% забирають товар самовивозом.
Д.Перекосова також повідомила, що кількість активних інтернет-користувачів в Україні за підсумками 2013 року становить близько 19 млн осіб. Опитування проводилося в жовтні 2013 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас