Україна зацікавлена ​​в досвіді США з будівництва місцевих доріг без використання матеріалів, що містять нафтопродукти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна зацікавлена ​​в досвіді США з будівництва місцевих доріг без використання матеріалів, що містять нафтопродукти

Світ
1503
Дорожнє господарство в Україні вимагає розвитку за сучасними технологіями. Як зазначив під час зустрічі Міністра інфраструктури України Максима Бурбака із заступником Міністра торгівлі США Метью Мюрреєм Голова Укравтодору Олександр Малін, інновації у сфері будівництва автодоріг на сьогодні є пріоритетом в інвестиційній співпраці в галузі. Про це УНН повідомили в прес-службі Мінінфраструктури.
“Враховуючи бізнес-співпрацю між Україною і США, найголовніше, в чому ми сьогодні потребуємо – впровадження нових технологій: нових для нас, але апробованих в інших країнах. Тому нам сьогодні як партнери цікаві не стільки компанії, які будують дороги, скільки компанії, які виробляють за сучасними технологіями нові компоненти для будівництва доріг”, – розповів Олександр Малін. За його словами, в Україні можуть бути створені умови для відкриття подібних виробництв. Над державними стандартами для цього працює зараз Укравтодор.
“В Україні, як і в США, досить велика територія з мережею доріг місцевого значення, тому нам дуже цікава технологія, яку застосовують у США при будівництві сучасних грунтових доріг у сільській місцевості, які не потребують використання матеріалів, що містять нафтопродукти. Це саме та категорія доріг, яка безпосередньо впливає на соціальний рівень життя. Крім того, ми вивчали цей ринок і з точки зору вартості техніки для будівництва подібних доріг”, – додав Голова Укравтодору.
Олександр Малін повідомив, що ці технології вже кілька разів застосовувалися в Україні, проте неоднозначність їх результатів свідчить про необхідність залучення інжинірингових консалтингових компаній та їх супровід під час реалізації цих проектів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас