Торгово-промислова група Fozzy Group готова вивести з асортименту товари російських виробників - за відсутності попиту на них — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торгово-промислова група Fozzy Group готова вивести з асортименту товари російських виробників - за відсутності попиту на них

Особисті фінанси
3353
Торгово-промислова група (ТПГ) Fozzy Group (Київ), готова вивести з асортименту вироблену на території РФ продукцію, якщо вона перестане користуватися попитом.
“Дійсно російських торгових марок у нас одиниці, але є товари відомих міжнародних компаній, які представлені в Україні, але продукція яких виробляється на території РФ. Вони не є російськими брендами в звичному розумінні, оскільки виробничі потужності таких корпорацій розташовані по всьому світу. І ці продукти люблять і купують люди у всіх регіонах. Якщо навіть і таку продукцію українці перестануть купувати, ми гарантуємо, що виведемо її з асортименту”, – йдеться в повідомленні на веб-сайті Fozzy Group.
У компанії також відзначають, що товари російського виробника на полицях магазинів ТПГ або не мають аналога в Україні, або користуються попитом серед українців.
ТПГ Fozzy Group працює в Україні з 1997 року. Торгівля продуктами і товарами для дому ТПГ представлена ​​супермаркетами “Сільпо”, магазинами преміум-формату Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, “магазинами біля будинку” “Фора” і “Бумі”. Торгівля непродовольчими товарами – аптеки “Будь здоровий”, фармацевтичними супермаркетами “Біла ромашка”, персональною електронікою ringoo.
Fozzy Group в сфері торгівлі продуктами харчування на 4 березня 2014 року в цілому об’єднувала 450 мережевих об’єктів: 248 – мережі “Сільпо”, дев’ять – мережі гіпермаркетів Fozzy Cash&Carry і 193 – мережі “Фора”. Сукупний товарообіг зазначених трьох мереж в 2012 році в цілому збільшився майже на 25% порівняно з 2011 роком і становив понад 26,3 млрд грн.
Основними підприємствами промислового напрямку Fozzy Group є: ЗАТ “Ніжинський консервний комбінат” (овочева консервація під ТМ “Ніжин”), ТОВВКФ “Варто” (птахофабрика). Ресторанний бізнес групи представлений закладами “У Хромого Пола”, “Старомак”, “Диван”, “у Голема”, “Чарка, Кружек і Гачек”,“Слов’янський двір”, “Фреш-кафе” і La Bodeguita del Medio, Mi Piache, Tatami і Karluv most.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас