В'єтнам вирішив закупити ізраїльські автомати - вони дешевші за російські — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В'єтнам вирішив закупити ізраїльські автомати - вони дешевші за російські

Світ
1905
В’єтнам прийняв рішення придбати автомати ACE ізраїльського виробництва замість російських автоматів Калашникова 100-ї серії, передає “Інтерфакс” слова гендиректора “Рособоронекспорту” Анатолій Ісайкін.
На прес-конференції в рамках міжнародної виставки військової та авіаційно-космічної техніки “ФИДАЕ-2014” Ісайкін розповів про тендер на зброю, який проводився у В’єтнамі: “Дійсно, виграла ізраїльська фірма. Йшлося про невеликі партії. По-друге, будь-яка країна має право обирати зброю не тільки за якістю, але і за ціною”.
Гендиректор “Рособоронекспорту” вважає, що ізраїльські автомати перемогли завдяки низькій ціні. “Низка країн віддає перевагу взяти побільше за ту саму суму нехай навіть середньої якості зброю, аніж трохи менше, але високої якості”, – зазначив Ісайкін.
Проте ніяких причин для занепокоєння з приводу постачання зброї у Росії немає. За словами керівника Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Олександра Фоміна, сума експорту озброєнь і військової техніки з РФ з початку року перевищила 2 млрд доларів. Таким чином, РФ вже перевиконала план з експорту зброї.
“У нас є план, який ми повинні виконати, і цей план – в межах обсягу минулого року. На сьогодні ми поставили озброєння на суму понад 2 млрд доларів. Це понад 15% від плану”.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас