Більшість суддів і прокурорів у Криму подали заяви для переведення на континентальну частину України - "Батьківщина" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість суддів і прокурорів у Криму подали заяви для переведення на континентальну частину України - "Батьківщина"

Особисті фінанси
1352
Переважна більшість суддів і співробітників прокуратури в Автономній Республіці Крим подали заяви для переведення на континентальну частину України, повідомив в.о. голови фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв.
“Станом на сьогодні практично всі судді, які знаходяться на тимчасово окупованій території, подали заяви про перехід на континентальну частину України. Це також стосується прокурорських працівників, і без сумніву, це питання передислокації наших військових”, – сказав С.Соболєв на брифінгу в Києві у вівторок.
За його словами, дві третини суддів і майже 5/6 співробітників прокуратури написали подібні заяви.
Водночас С.Соболєв зазначив, що рішення, які приймає керівництво Російської Федерації, визначають, що всі ключові державні посади в Криму займатимуть громадяни Росії, яких направлятимуть на півострів з території РФ.
Водночас, відповідаючи на запитання щодо того, що судді АРК вже почали справи за російським законодавством і чи можна розцінювати ці дії суддів як державну зраду, С.Соболєв сказав, що це “скоріше буде винятком, ніж правилом”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас