Син Януковича має понести кримінальну відповідальність, як найбільший рейдер - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син Януковича має понести кримінальну відповідальність, як найбільший рейдер - нардеп

Кримінал
2026
Народний депутат від “Батьківщини”, голова підкомітету ВР з питань законодавства про адміністративні правопорушення та організації охорони громадського порядку та громадської безпеки Олександр Дубовий впевнений, що сина Віктора Януковича, Олександра скоро посадять за його рейдерські атаки. Про це він написав у своїй сторінці у Facebook.
“Цей “трудяга”, знаменитий “царський” син повинен відповісти і відповість перед законом за свої рейдерські захоплення. Відчуваючи фортецю за спиною, він немов шуліка налітав на дрібних і середніх підприємців, знищуючи їхній сімейний бізнес, будуючи свою єдину імперію. Він “віджимав”, як це прийнято у них називати, все на своєму шляху, що давало прибуток. Своєю активною “плодовитістю”, маючи освіту стоматолога, він примудрився за три роки обігнати Ахметова, збагатившись в рази. Новий КПК, прийнятий і підписаний його татом, вже плаче по ньому”, – написав Дубовий.
За його словами, він звернувся до правоохоронних органів із запитами щодо Олександра Януковича і найближчим часом, отримавши відповіді і факти, впритул займеться цим, як він висловився, “маленьким рейдером з великими апетитами”.
Нагадаємо, 21 березня міліція вилучила документи в офісі “Нафтогазу”. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на свій сторінці в Facebook пізніше написав, що міліція затримала Бакуліна.
Потім сам Бакулін повідомив, що йому ще не пред’явлено звинувачення, а пізніше йому стало погано. Однак міліція все ж затримала його. Бакулін був поміщений в інвалідний візок і вивезений на автомобілі співробітниками міліції.
6 березня МВС відкрило кримінальне провадження за фактом нанесення СЄПЕК, що належить бізнесменові Сергію Курченку, якого ЗМІ пов’язують з так званою “сім’єю” Януковича, збитків НАК “Нафтогаз України” на суму 1,6 млрд гривень.
23 березня суд ухвалив рішення про арешт затриманого голови НАК “Нафтогаз” Євгена Бакуліна або відпустити під заставу в 1,5 млрд гривень.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас