За останній місяць у Києві попит на зброю зріс у 30 разів і "черга" не зменшується - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За останній місяць у Києві попит на зброю зріс у 30 разів і "черга" не зменшується - експерт

Особисті фінанси
3019
В Україні за останній місяць різко підвищився попит на зброю. Про це заявив голова наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін.
«У Києві за останній місяць попит на зброю збільшився у тридцять разів. У регіонах України цифри трохи відрізняються, але загалом тенденція така: українці збагнули, що їм немає на кого розраховувати, окрім себе», – заявив Учайкін.
За його словами, зараз попит значно перевищє пропозицію, а «за зброєю стоїть черга». «Її офіційно, оформлюючи дозволи, люди розкуповують. Деякі моделі рушниць ми не знаємо, де взяти, і люди на них стоять у черзі», – заявив експерт.
Він стверджує, що чорний ринок зброї за час протестів значно збільшився. «Врахуйте, що за час протестів громадяни Західної України кілька десятків тисяч одиниць зброїв «позичили» у міліціонерів», – наголошує Учайкін.
За його спостереженнями, у людей, які володіють нелегальною зброєю, «немає злочинних намірів». «Люди не бачать альтернативного шляху і змушені йти на чорний ринок, аби захистити себе», – наголошує експерт.
Як повідомлялось, у січні-лютому із деяких райвідділів і військових частин – переважно на Західній Україні – зникала зброя.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас