Крим залишився без електрики через "виведення в ремонт 2 ліній електропередач", - Крименерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим залишився без електрики через "виведення в ремонт 2 ліній електропередач", - Крименерго

Енергетика
2829
Споживання електроенергії в Криму обмежено рівнем 300 МВт через виведення в ремонт ліній електропередач “Каховка – Островська” і “Мелітополь-Джанкой”, що належать НЕК “Укренерго”. Про це повідомили в ПАТДТЕК Крименерго”.
“23 березня після 14:00 в результаті аварійного дефекту виведена в ремонт лінія електропередач 330 кВт “ Каховка – Островська” . У зв’язку з технічними проблемами в 19:40 диспетчер “Островська Кримської електроенергетичної системи “(підрозділ “НЕК Укренерго”) віддав розпорядження “ДТЕК Крименерго” про тимчасове введенні графіка аварійних відключень в повному обсязі. Мета введення графіка відключень – виведення в ремонт високовольтної лінії 330 кВт “Мелітополь – Джанкой “у зв’язку з аварійним дефектом”, – відзначили в прес-службі “ДТЕК Крименерго”.
За даними “ДТЕК Крименерго”, споживання електроенергії на півострові обмежена рівнем 300 МВт щоб не допустити розвитку системних аварій і перешкодити виходу з ладу електромережевого обладнання.
“Через незалежні від нас причин частина наших клієнтів відключена від електропостачання Ми приносимо свої вибачення і сподіваємося, що “Укренерго” зможе в максимально швидкі строки відновити дві магістральні лінії електропередач, що забезпечують електропостачання півострова”, – цитує прес -служба генерального директора “ДТЕК Крименерго” Едуарда Соколовського.
Нагадаємо, що Крим отримує електроенергію з материкової частини України по чотирьох лініях електропердач.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас