Ющенко з'їхав з держдачі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко з'їхав з держдачі

Казна та Політика
1575
Колишній президент Віктор Ющенко “місяць-півтора тому” з’їхав з державної дачі в Конча-Заспі, якою він користувався останні кілька років.
Про це він повідомив в ефірі “Громадське ТБ”.
Відповідаючи на запитання журналіста з приводу держдачі, Ющенко заявив: “Чого ви такі дріб’язкові? Я вже починаю забувати дорогу в Конча-Заспу. Я покинув дачу. Я там не живу. І дуже щасливий”.
Колишній президент додав, що з’їхав звідти “місяць-півтора тому”. За часом це збігається з втечею Віктора Януковича з “Межигір’я”.
На державній дачі Віктор Ющенко залишився жити після відходу з поста президента в 2010 році. Його прес-секретар Ірина Ваннікова стверджувала тоді, що її шеф переїде у власний будинок у селі Нові Безрадичі (у Київській області), коли там закінчиться ремонт.
Тим часом перебування екс-президента в Конча-Заспі затягнулося. За постановою уряду, прийнятою ще за часів президентства Леоніда Кучми, держдачу за колишнім президентом повинні були закріпити не більше, ніж на рік. Відносно Ющенко термін був продовжений до півтора років, але дача залишилася в його розпорядженні і по закінченні цього терміну. Восени 2013 року в Державному управлінні справами підтверджували, що Ющенко продовжує користуватися державною дачею.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас