Росія заарештувала рахунки кондитерської корпорації "Рошен в Липецьку - керівництво заявляє про рейдерське захоплення підприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія заарештувала рахунки кондитерської корпорації "Рошен в Липецьку - керівництво заявляє про рейдерське захоплення підприємства

Фондовий ринок
5400
Росія заарештувала рахунки кондитерської корпорації “Рошен” Петра Порошенка, які були відкриті в російських банках. На даний момент діяльність російських підприємств корпорації припинена на один тиждень, але їх подальша доля поки невідома.
Нагадаємо, вчора в першій половині дня в російському місті Липецьк співробітники поліції міста і ОМОН заблокували в’їзд на територію двох фабрик корпорації Roshen.
Від офіційних коментарів люди у формі категорично відмовилися, але на умовах анонімності повідомили, що «шукають нелегальних мігрантів».
Керівництво фабрики стверджує, що під проведенням слідчих дій у якійсь кримінальній справі відбулося рейдерське захоплення підприємства. Директор фабрики Костянтин Бакулін до ранку вів переговори з силовиками.
Відповідно до офіційного сайту корпорації Roshen, в Росії працює дві фабрики загальною потужністю 450 тис. т на рік, а третя будується. Підприємства випускають близько 320 найменувань кондитерських виробів. Продукція реалізується не тільки на ринках Центрального Чорнозем’я, де розташовано основне російське виробництво, але і поставляється практично в усі регіони Росії.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас