Горбачов назвав повернення Криму в Росію "щастям" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Горбачов назвав повернення Криму в Росію "щастям"

Світ
3122
Колишній президент Радянського союзу Михайло Горбачов вважає, що в Криму відбулося вільне волевиявлення народу.
Про це він сказав в інтерв’ю російському виданню Slon.
“Я думаю, що трапилося те, що повинно було статися. Потрібно було піти назустріч людям в Криму, які хотіли такого рішення свого питання. Адже в даному випадку ніхто нікого не заганяв на вибори. Люди зробили свій щирий вибір”, – сказав він.
Відповідаючи на інше питання, Горбачов зазначив: “зараз у Криму все відбулося на прохання і бажанням людей. Добре, що пішли таким шляхом, шляхом референдуму, і показали, що люди дійсно хочуть повернутися до Росії, показали, що людей там ніхто нікуди не заганяє. Народу Криму треба відповідально і вміло розпорядитися здобутим щастям. Я вважаю , що ця подія щаслива і її треба так сприймати. Повернення суверенітету Криму – це основа. І, користуючись своїм суверенітетом, Крим висловився за бажання бути з Росією. А значить, це щастя. Це свобода вибору, без якої не повинно бути нічого”.
Нагадаємо, голова комісії з підготовки та проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев 17 березня, повідомив, що 96,77 % виборців віддали свої голоси за приєднання Автономії до Росії.
За матеріалами:
Slon
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас