Суд розблокував рахунки WebMoney — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд розблокував рахунки WebMoney

Особисті фінанси
1404
Система миттєвих інтернет-розрахунків WebMoney, банківські рахунки якої з червня 2013 року були заблоковані в судовому порядку з ініціативи Міністерства доходів і зборів, заявляє про розблокування рахунків. Про це йдеться в повідомленні WebMoney.
“З червня 2013 року, перебуваючи під жорстким пресингом чиновників Міністерства доходів і зборів, команда WebMoney всі свої зусилля спрямовувала на вирішення виниклих проблем в правовому полі. Ми не могли змиритися з тим, що заручниками дій фіскальних органів стали більше 2 млн користувачів. Тому повернення їх коштів весь цей час було для нас пріоритетним завданням. Раді Вам повідомити, що постановою суду арешт грошових коштів на банківських рахунках української компанії-гаранта був знятий”, – наголошується в повідомленні.
Таким чином, як підкреслює WebMoney, їй вдалося розблокувати кошти користувачів і з 17 березня поновлюється виведення коштів з електронних гаманців (WMU). WebMoney прогнозує закриття кримінального провадження проти співробітників компанії.
Як повідомлялося, 11 червня 2013 року співробітники Міндоходів провели обшук в офісі WebMoney по вул. Марини Раскової в Києві. Тоді ж Міндоходів заблокувало 60 млн гривень на рахунках компанії. Після цього WebMoney заявила про неможливість здійснення виплат компаніям-партнерам у зв’язку з арештом рахунків. Міндоходів і Національний банк заявили про відсутність у WebMoney права здійснювати діяльність в Україні через відсутність у неї відповідної ліцензії НБУ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас