Асоціація постачальників торговельних мереж закликає підтримати бойкот російських товарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Асоціація постачальників торговельних мереж закликає підтримати бойкот російських товарів

Особисті фінанси
5979
Українська Асоціація постачальників торговельних мереж звернулася до дистриб’юторських і торговельних компаній із закликом підтримати бойкот російських товарів на території України.
Наводимо текст заяви повністю:
2013-й рік був дуже складним для компаній, які займаються поставками продукції в роздріб, в тому числі в роздрібні мережі. Обмеження кредитування, падіння купівельної спроможності населення, погана платіжна дисципліна багатьох торгових мереж, свавілля митних органів при поставці товару в Україну і постійні перевірки податкової інспекції поставили багато компаній на межу розорення. Події, які відбуваються в Україні з грудня 2013-го і по сьогодні, лише ускладнили економічну ситуацію. Для багатьох власників стоїть питання про виживання їхнього бізнесу.
Цього року ми вперше зіткнулися зі стихійним явищем бойкоту товарів російських товарів з боку низки покупців. Ми чули і читали про те, що подібні акції бойкоту проводилися в багатьох країнах, але ніколи так широко вони не звучали в Україні. Причини цього явища зрозумілі всім.
Асоціація постачальників торговельних мереж звертається до дистриб’юторських і торговельних компаній піти назустріч широкому колу покупців, які не готові купувати товар, вироблений в Російській Федерації з тієї причини, що податкові відрахування цих компаній йдуть на фінансування армії, яка захопила частину нашої території.
Ця країна вже завдала Вам шкоду тим, що перервала торговельні відносини з Кримом, де є Ваші контрагенти і роздрібна торгівля. Як тепер повертати гроші за поставлений товар? Постраждали і роздрібні мережі, багато з яких мали торговельні площі в Криму. У мережі АТБ на півострові було 59 супермаркетів, у “Фоззі” – 15, у “Фуршету” – 14. Це загальні проблеми, і шукати шляхи вирішення також слід спільно.
І ті, хто готовий прийняти рішення з особистих причин, а також з суто економічних, про зниження закупівель товарів російського виробництва, таким чином, внесуть свій внесок у створення нової економічної моделі України.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас