Чернівецького губернатора змусили подати у відставку через день після призначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернівецького губернатора змусили подати у відставку через день після призначення

Особисті фінанси
2056
Cьогодні вранці представники “Правого сектора”, Народної самооборони і громади області пікетували ОДА, де відбувалося представлення нового губернатора Михайла Романова. Пікетники увійшли до приміщення обладміністрації і перешкодили новопризначеному губернатору пройти в робочий кабінет.
Люди вимагали, щоб він подав у відставку, оскільки його кандидатуру не погодили з громадою. Крім того, Романова дорікнули в тому, що він був членом СДПУ(о) і займав пасивну позицію під час подій на Майдані в Києві. Після годинного сперечання Романов написав заяву про відставку. Він зробив це після того, як протестуючі пригрозили оголосити голодування.
Нагадаємо, вчора виконуючий обов’язки президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов призначив Михайла Романова головою Чернівецької обласної державної адміністрації.
Романов з 2007 року очолює управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області, а в 2003-2005 роках вже очолював Чернівецьку обладміністрацію. Раніше був заступником начальника головного Контрольно-ревізійного управління України, а також начальником КРУ Києва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас