Яценюк завоював довіру Америки і може затьмарити Тимошенко - Данилишин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк завоював довіру Америки і може затьмарити Тимошенко - Данилишин

Світ
2226
Зустрічі Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з високопоставленими особами США довели, що він завоював їхню довіру. Як молодий політик він може швидко затьмарити Юлію Тимошенко. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-міністр економіки Богдан Данилишин.
“Візит Арсенія Яценюка до США підтвердив, що в Україні виходять на перший план молоді амбітні політики з великою перспективою. Зустрічі на вищому рівні в самій довірчій атмосфері з керівництвом США показали, що американці віддають перевагу тим, хто спілкується з ними безпосередньо, без третьої сторони, вкл. й перекладача. Жест Джо Байдена – це, за виразами моїх американських колег з Конгресу США, прояв повної довіри і форма – ми вас наодинці не залишимо і з тобою будемо працювати”, – написав Б.Данилишин.
За словами економіста, Яценюку варто відстоювати власну позицію і не погоджуватися з усім, що нав’язує Захід.
“Можна стверджувати, що Яценюк завоював Америку, але чи буде це “повернення від Ю-А” говорити ще рано. Єдине, що хотілося б побажати Арсенію Петровичу – вміти відстоювати власну позицію, а не погоджуватися з усім. Програма Уряду передбачає дотримання умов як від МВФ, так і від ЄС, що є однозначно позитивним сигналом. Однак, помилковими є висловлювання керівників уряду про те, що вони виконають ВСІ вимоги МВФ. Якщо таке станеться, то тоді це буде не Уряд України, а Уряд Міжнародного Валютного Фонду”, – зазначив Данилишин.
Нагадаємо, під час свого візиту до США Прем’єр-міністр зустрівся з президентом США Бараком Обамою і низкою впливових американських політиків.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас